Nieuwbouw / Renovatieadvies

De keuze van de dakopbouw is afhankelijk van een aantal parameters. De draagvloer, een energetische eis, een bepaald comfort, het binnenklimaat in het gebouw, de brandweerstand, esthetiek, zonnepanelen, dakterras, groendaken,… Allen kunnen ze bepalend zijn voor het ontwerp en de materiaalkeuze. En hierin kan Belin Dakadvies u zeker helpen.
 
Voor renovatieprojecten gaan we nog een stap verder. Naast een visuele controle maken we één of meerdere insnijdingen om de samenstelling van het dak, de toestand van de verschillende materiaallagen, het type van de ondergrond en de bevestigingswijze te bepalen. De vaststellingen bundelen we in een rapport samen met een gefundeerd en gedetailleerd renovatie advies. Bij Belin Dakadvies kijken hier niet enkel naar het dak, maar analyseren eveneens de aansluitingen met gevels, doorvoeren, koepels, lichtstraten …
 
Bij Belin dakadvies staan we steeds ter beschikking om al onze kennis met u te delen zodat u gerust kunt zijn bij de gemaakte technische keuzes. Ook de financiële haalbaarheid van uw keuzes krijgt alle aandacht.
In combinatie met de uitvoeringsopvolging kunt u zorgeloos vertrouwen op de realisatie van een uiterst kwalitatief dak.
[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]
Dakadvies - Advies nieuw dak of vernieuwen plat dak
Dakadvies – Advies nieuw dak of vernieuwen plat dak