Uitvoeringsbegeleiding / Kwaliteitscontrole

De uiteindelijke kwaliteit van uw dak is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de uitvoering. Zolang de plaatsing gebeurt door mensen zullen er fouten gemaakt worden. Ook de toenemende complexiteit van de opbouw en de verscheidenheid aan producten maken het er niet gemakkelijker op. Een bijkomende controle, onafhankelijk van de uitvoerders, is dan ook geen overbodige luxe. Dankzij de praktische kennis en ervaring van Belin Dakadvies worden de vastgestelde verbeterpunten besproken en bijgestuurd. Op gebied van veiligheid signaleren we onveilige situaties en zoeken we naar oplossingen om ze te vermijden en / of op te lossen.

Kiest u voor een uitvoeringsbegeleiding door Belin dakadvies, dan kiest u voor één aanspreekpunt die tijdens de volledige werken uw belangen verdedigt. Zowel op technisch, planningsmatig als op financieel vlak. U kiest voor kwaliteit van uitvoering waardoor de levensduur van uw dak verlengt en waardoor de kans op bouwgebreken en gevolgschades sterk vermindert. Aan de hand van een duidelijke communicatie en een bondig inspectieverslag blijft u steeds op de hoogte van de stand der werken. Het einde der werken wordt steeds vast gelegd door middel van een proces verbaal van oplevering.

Ook bij een afgeronde uitvoering is Belin Dakadvies beschikbaar voor een visuele kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken.

 

[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]
Dakadvies - Advies bij uitvoering en kwaliteit van platte daken
Dakadvies – Advies bij uitvoering en kwaliteit van platte daken